Viimeisestä kirjoituksesta on kulunut melkein vuosi. Viime syksy kului lasten hoidossa, päättötyötä kirjoittaen sekä autokoulussa. Kiirettä oli. Tästä syystä käsityöt ovat jääneet hiukan taka-alalle. Aloitan aina välillä jotain, mutta sitten se jää. Sain ajokortin juuri ennen joulua ja viime perjantaina vihdoin ja viimein valmistuin.

 

Kuopus täytti viikko sitten vuoden ja kävelee jo tosi tukevasti :) Muutama kuukausi vielä kotosalla ennen töihin paluuta. Tosin viimeksi tänään itkeskelin kun tuntuu ettei olisi varaa olla kotona sitäkään vähää. Mies opiskelee vielä tämän vuoden ja tuo kotihoidontuki ei päätä huimaa. Mutta tuo pikkuinen on vielä niin pieni, että mieluummin alan vaikka tekemään jotain etätöitä kuin, että laittaisin hoitoon. Elokuussa olisi sitten tarkoitus ihan oikeasti viedä päiväkotiin. On kyllä silloinki vielä tosi pieni.

Tässä tytöt leikkimässä. Tykkäävät kovasti toistensa seurasta, tosin pienempi ei aina ymmärrä miten tärkeitä leikkejä esikoisella on menossa ja saattaa suututtaa toisen ja joskus isompi kiusaa pienempää. Sitä tavallista sisarusrakkautta siis :)

Isosisko on innokas pikkuleipuri. Meillä on Rottatouille-keittokirja kovassa käytössä. Huomatkaa lyhentyneet kutrit. Pitkä pitkä tukka lähti joitakin kuukausia sitten kun oli aina takussa ja sen harjaaminen oli yhtä huutoa.

Tytöt joulukuusen alla (kuva otettu pari viikkoa sitten, ei olla luovuttu kuusesta vielä kun näyttää kivalta lumenpeitossa). On ollut ihanan talviset kelit!