Sainpas kuitenkin neuleinspikseni takaisin ja aloin eilen tahkoomaan tytölle kesätoppia erittäin mukaillusti Novitan edelliskesän(?) lehdestä. Lankana Tennessee. Takakappale on melkein valmis! Eilen illalla olin sen verran väsynyt, että en muistanut värin vaihtoa ja kotona odottaa muutaman kerroksen purku, mutta eipä tuo mitään.

Pääsispä jo kotiin neulomaan :) Jos hyvin käy niin saan topin valmiiksi ennen lauantain juhlia jolloin on luvattu +20*c lämmintä.

Nyt on koulustressitkin takanapäin ja arvosanoja odotellaan. Työharjoittelusta pitäisi vielä kirjoittaa raportti, jonka olen onneksi jo ehtinyt aloittaa. Kaksi viikkoa harjoittelua jäljellä, sitten viikonloppu välissä ja aloitan uuden oikeanVAKITUISEN ihanan työn. Nyt kun kesällä ei tarvitse muuta tehdä kuin käydä töissä + kaikki muu oma elämä siihen päälle niin voisi ehtiä neuloa taas! Syksyksi on vielä opinnäytetyö, mutta sitä ei tarvitse onneksi miettiä vielä muutamaan kuukauteen.

Palailen (toivottavasti) muutaman päivän päästä kuvien kera! Ja toivottavasti kaikki vanhat lukijani (jotka ehkä jo luopuivat toivosta ja luulivat minun kuolleen) löytävät takaisin tänne. Kommentoida saa aina. Olen itse käynyt tämän hiljaiselon aikana kuitenkin kurkkimassa muiden blogeja etten ole aivan ulkona näistä kuvioista...

Onneksi neulomisenkin kanssa taitaa olla niin kuin pyöräilyn kanssa, eli kun sen nuorena oppii sen vanhana taitaa...:)