Kiitos SNY eilisestä paketista, joka oli osoitettu koko perheelle. Mies sai avaimenperän, tytär söpön laukun ja mä sukat. Ja karkeista olemme nauttineet kaikki (tosin minä rohmusin ne parhaimmat suklaat eilen) :)
186168.jpg


Tuntuu, että nykyään koulu ja päivittäinen reissaaminen kodin, päiväkodin ja koulun välillä (ja ajoittain pääsee ruokakauppakin tuohon sektoriin) vie kaiken ajan elämästä. Ja jossain välissä pitäisi ehtiä tapaamaan tuttavia, perhettä ja ystäviäkin. (Ja minä kun taisin saada tänään taas uuden ystävän lisää, voi voi, jossain elämänvaiheessa tuntui ettei ollut ystäviä lainkaan ja nyt niitä on niin ihanan paljon ettei aika riitä, noh en mä valita, en luopuisi yhdestäkään :)) Kyllä tän jaksaa kun tietää, että tämänhetkistä hullunmyllyä (=täysipainoista opiskelua) on periaatteessa enää 3 kk ja sitten keväällä se pakollinen paha työharjoittelu...ja lopputyö(!). Täytyy vaan yrittää tasapainoilla kaikkien välillä, ettei mikään alue kärsi liikaa. Neulominen jää kyllä nyt vähän vähemmälle, mutta kyllä sitä sitten taas jossain toisessa vaiheessa (joululomalla) kerkiää enemmän.

Siitä tulikin mieleeni ostin eilen toisen kerän seiskaveikkaa sitä kaulaliinaa varten. Esittelen sitten kun valmistuu. Tässä vielä piristeeksi kuva kirpparilöydöstäni. Valitettavasti se ei oikein toimi, mutta mitä sitä nyt voi €uron maksaneesta laitteesta odottaakaan. Voihan sillä leikkiä kuitenkin.

186169.jpg