Huomisaamuna vasta lähdetään, mutta kaikenlaista pitää ehtiä tehdä ennen sitä kuten pakata ja pestä pyykkiä ja vähän siivotakin. Lähdemme tyttelin kanssa möksälle miehen vanhempien seuraksi. Eli mieheni jää siis kotiin ja saa vähän lomaa meistä...tai siis minusta. Tyttöä tulee kuulemma ikävä. Kävin aamupäivällä ruokaostoksilla häntä varten, että hän voi keskittyä ainoastaan työssä käyntiin ja mitä sitten haluaakin tehdä aikansa kuluksi. Olin oikein loistovaimo ostin kaikenlaista mistä hän pitää: pari olutta, mustaamakkaraa, rosvopaistia, hänen lemppari omenoita, hänen aamiaismuroja jne...niin ja kissoillekin tietty ruokaa. Toivottavasti en ollut nyt niin ihana vaimo, että hän haluaa minun häipyvän useamminkin...noh mutta joka tapauksessa, kun vaimo on matkoilla...ja ne mainoksen ruokakauppiaat tuskin oikeesti tuo kenellekään kotiin ruokaaa...;)

Sitten kun kävin tänä aamuna fysioterapeutilla niin samalla piti mennä ostamaan vain yksi kerä lankaa...hmmm kuinkas kävikään. Mukaan tarttui...yksi...kaksi...kolme. ..neljä...viisi...kuusi.. ....seitsemän....noh yhteensä 11 lankakerää! (O-ou) Mutta kun ne oli alennuksessa kaikki. Ja noi oli kaikki tosi pieniä keriä. Kaikki muut 50 gramman paitsi toi ihanan värinen pinkki Tennessee jota hypistelin jo viimeksi kun olin samassa marketissa. Silloin pystyin vastustamaan kiusausta...nyt en. Siinä on siis 2 x Tango Fani valkoinen jota tarvitsen bolero/jen reunukseen. Se pinkki Tennessee ja 6 x turkoosi Samos ja 2x lila Samos. Ajattelin niistä tehdä jonkun kivan villatakin tms tytsylle. Ja ne oli oikeesti tosi edullisa 1,69/kpl.

Sain eilen tehtyä valmiiksi kaikki kappaleet siihen boleroon, jonka teen tilauksesta. Kun sitten mallailin sitä yms niin tulin siihen tulokseen, että se on ehkä pikkasen iso niin aloitin sitten uuden. Nopeestihan se valmistuu ja myyn sen toisen vaikka huuto.netissä tai jotain jos en keksi ketään kenelle sen vois lahjottaa.

Pitäis vielä tiskikone tyhjentää ja täyttää. Kauhee kaaos tuolla keittiön puolella. Toinen koneellinen pyykkiä on pyörimässä ja likka päiväunilla. Aattelin kun olen saanut keittiön hoidettua voisin palkita itseni selailemalla neuleohjeita, jos vaikka löytyisi joku kiva tota Samos:ta ajatellen. Että sellaista. Mutta mutta ihan tiedoksi vaan, jos joku tätä blogia sattuu lukemaan, niin ei kannata tulla ennen perjantaita lukemaan, kun ollaan  landella ilman nettiyhteyksiä. Onneksi anoppi ihan mielellään touhuaa tytön kanssa niin pääsen vähän ehkä neulomaan  :) Niin ja huomisiltana pitää muistaa kattoo 4D (vaikka nelonen vissiin näkyy siellä vähän huonommin) kun aiheena oli villit lemmikit niinku esim tiikeri.