Neulerintamalta ei kuulu mitään uutta, paitsi että sain ihanaa lankaa (josta en ehdi neulomaan ennen kuin ehkä joululomalla). Noh onneksi se ei mene miksikään tuolla kaapissa. Mies siivosi eilen makuuhuoneen ja ompelupöydän (siinä oli iso kasa pyykkiä yms kivaa) ja tuli heti sellainen olo että tekisi mieli ommella jotain...mutta kun ei ole aikaa.

Ajattelin kuitenkin pyhittää ensilauantain, kun mies on poissa ja lapsi hoidossa, NEULOMISELLE. Jee! Jos saisi edes sitä kaulaliinaa vähän tehtyä ja tytön neuletakkia, joka on viittä vaille valmis. Olisi kiva saada se tehtyä ja käyttöön, ennen kuin tyttö kasvaa liian isoksi.

Nyt on koulussa tosi paljon kiirettä, mutta kivaa sellaista. Kova työharjoittelupaikan haku päällä. Strategiani on, että kun haen tarpeeksi moneen mielenkiintoiseen (5-10) työharjoittelupaikkaan, niin luulisi tulosten olevan mieluisia :) Sieltä löytyy kaikkea Sisäasiainministeriön ja Messukeskuksen väliltä.

Lisäksi olen opetellut pikkuhiljaa Linuxin käyttöä. Tällä koneellakin on nyt Ubuntu (jonka ITSE asensin) ja onnistuin juuri ottamaan käyttöön Gaimin ja tajuamaan mistä siinä on kysymys. Se on sellainen chattiohjelma millä voi käyttää meseä, irc:iä yms kaikkia mahdollisia jutusteluohjelmia. Alkaa käymään mielenkiintoiseksi toi tietotekniikka: vähän aikaa sitten säikähdin, että melkein hakkeroiduin kouluntiedostoihin!?! (Yritin siis päästä vain omiin koululla oleviin tiedostoihini käsiksi). Onkohan musta tulossa nörtti?