Ihan ensin piristykseksi muutama suloinen kuva. Ensimmäinen todistaa miten ikäistään pidempi 2,5-vuotias mahtuu vaunujen kantokoppaan. Kanniskelin "vauvaa" pikkaisen ja se oli hänen mielestään kivaa. Polvet olivat hieman koukussa, mutta hyvinhän sinne mahtui. En olisi itsekään uskonut :)

239705.jpg

Syksyinen hetki kaverin leikkipihalla. Tuo pipo on allekirjoittaneen tekemä joskus viime keväänä. Tytöllä on siihen yhteensopivat sukat. Ajattelin myös tehdä lapaset kunhan kerkiän, pitäisi olla juuri sen verran noita lankoja jäljellä.

239706.jpg

Kaverit halivat! Kuvan ottamisen jälkeen molemmat kupsahtivat (yhä kädet toistensa ympärillä) päällekäin hiekkaan!

239707.jpg

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä yksi seksyistä miesmalleistani esittelee teille pipon* ja kaulaliinan**.

239709.jpg

*perjantaina aloittamani pipo valmistui myöhään eilen. Kiitokset vielä Tanjalle, jonka avulla sain tehtyä pipon loppuun. (Aloittelevalla neulojalla oli vaikeuksia ymmärtää Novitan ohjeistusta.) Kuvasta ei ihan kunnolla näe mallia, mutta voi olla, että kuvaan pipon vielä uudestaan ihan jotain taustaa vasten.

**kaulaliina, jonka aloitin joskus elokuussa, mutta koska tilaajalla ei ollut kiirettä, valmistui se vasta äskettäin. Tummansinistä seiskaveikkaa noin 200-250 g. 1 o 1 n joustinta. Silmukoita joku 45 ehkä? Kaulaliina löytää omistajansa perjantaina.