Sedallani onkuin onkin nopea toimiva nettiyhteys, joten laitan taalta vahan kuvia ja kuulumisia. Vahinko vaan ettei aakkosten viimeiset kirjaimet loydy takalaisesta nappiksesta. Toivottavasti tasta saa jotain selvaa....

Viimeisen illan kunniaksi (huomenna lennetaan takaisin kotimaahan) on pienet grillibileet. Siskon kanssa nautitaan bacardi breezereita (nyt menossa vadelma - NAM!) ja miehet olutta. Lapsi on nukkumassa ja suurin osa kamoista pakattu, joten nyt voi rauhassa nauttia muutaman breezerin ja hyvasta seurasta.

En nyt sen enempia syvenny reissumme tapahtumiin (koska muutoin olisin koneella koko illan ja sehan olisi melko epasosiaalista) vaan laitan tanne muutamia kuvia ja niiden teksteista saa ehka jotain kuvaa siita mita ollaan touhuttu ja missa oltu.

Ihan ekaksi kuva koneesta menomatkalta. Alla siis ilmakuva Suomesta. Ken tunnistaa ilmoitelkoot :)

146001.jpg

Kavelylla Burnham Beeches -nimisessa paikassa.

146004.jpg

AM-MUUH! Valkoinen lehma samaisessa paikassa kuin ylla.

146005.jpg

Black Park niminen paikka. Siellakin tuli kaveltya :)

146009.jpg

Beckonscot Model Village. Eli siis kokonainen minikyla. Tosi makee nahtavyys kaikille pienista asioista pitaville ja varsinkin jos yhtaan tykkaa nukkekodeista yms.

146012.jpg

Suloinen pikku prinsessamme Doverissa B&B:mme ulkopuolella ensimmaisena haapaivanamme, mekossa joka hanella oli paalla haissamme :) Vuosi sitten se oli pikkuisen iso, nyt juuri sopiva.

146015.jpg

Se kolmiohuivi, jonka tekemisesta on ollut puhetta. Lahjan saajan paalla eli mummollani. Lanka Tahiti (ei tehda enaa). Aina oikeaa ja langankierto joka kerroksen alkupaassa en nyt muista oliko kolmas silmukka tms. Reunukset on virkattu ja ommeltu helmia kiinni.

145994.jpg

Ja vahan eri kuvakulmasta. Ylareunaan virkattu yksi kerros tuota vaaleaa (ei ole ihan vaaleanpunaista ehka lahempana vanhaa roosaa muttei sekaan), niin etta kun sen kaantaa nayttaa hienolta, ei vaan tullut otettua kuvaa. Lisaksi laitoin huiviin vaalean roosat silkkinauhat joilla sen voi kiinnittaa kun mummoni toinen kasi on paketissa, niin etta pysyy kiinni.

145995.jpg

Eilen tuli matkusteltua vahan junalla, yhteensa neljalla eri junalla =) (Taalla on muuten noi julkiset yksiteistetty ja on useampia kilpailevia yrityksia) On kylla katsya kun on autossa pahoinvoiva lapsi. Tosin nyt ollaan selvitty ilman oksentelua kun saatiin taalta semmoiset "rannekorut", jotka auttaa ku ne jotenkin painaa akupunktio-pisteisiin tms...

146020.jpg

Nyt takaisin bacardin ja seurustelun pariin.... :)