Edelleenkään ei ole kuin puolivalmista näytettävää, mutta tässä kivoin niistä. Takki on aloitettu jo elokuussa, ja tein suurimman osan siitä silloin heti innoissani. Sitten jotenkin vaan kävi niin, että se vähän jäi. Uupuu enää kaulus ja vetoketju. Eiköhän ne ennen joulua valmistu viimeistään. Takki on tytsällä väärinpäin, koska hän halusi "ite" pukea sen ja tässä tulos:

260056.jpg

Ikkunasta tuleva valo vähän huonontaa kuvaa, mutta kaipa tuosta jonkinmoista käsitystä saa. Samaten kuvattava ei suostunut pysymään paikoillaan/pitämään neuletakkia joten....näin. Malli on oma ja inspiksen sain yhdestä H&M:n  kaksivärisestä tyttöjen neuletakista. Käytin hyväkseni useampaa ohjetta, että koko, raglan yms tulivat oikein. Mutta muuten on aivan omasta päästä. Tämä on tehty kokonaan seiskaveikan jämälangoista ja mm vihreä ja ruskea meinasivat loppua kesken. Onneksi äitipuolellani oli tuota vihreää pikkuinen jämä, joka riitti juuri ja juuri. Taisi jäädä joku 10 cm lankaa yli!

Lähetin salaiselle neuleystävälleni paketin viime viikon (keskiviikkona?), mutta ei näytä tulleen vieläkään. Alkaa huolestuttaa, minne se postimies on eksynyt. Toivottavasti tulee huomenna. Voisinkin sitten tässä ihan lähiaikoina paljastaa itseni :)

Niin ja toivottavasti saan Ellun voiton matkaan huomenna. Yritän aamulla ennen kouluun menoa saada sen postiin.