Tämä kirjoitus on oikeastaan avunhuuto, jos kenelläkään sattuisi olemaan ylimääräistä kerää Novitan Carnival lanka 593, väri 826 ja erä 60822.

Eli kyseessä siis kirjava paksu pehmeä lanka ja väri on punaisen, valkoisen yms sekoitusta. Voi miksi en ostanut kahta 100 g:n kerää silloin kuin ostin tämän kyseisen alkukesästä Menitasta?? Hintakin oli vain euron. Teen ystävälleni syntymäpäivälahjaksi (ensi kuun alussa on synttärit) aivan ihanaa kaulaliinaa, johon tulee Tango Fanilla (ihana tummanpunainen väri) reunukset molempiin päihin. Elikkä jos jollakulla sattuu olemaan kyseistä lankaa (vaikka VAIN puoli kerää) niin ostan/otan vastaan mieluusti asap!!!!!!!!!!

Nyt täytyy mennä nukkumaan kun aikainen herätys ja pitää huomennä vääntää nettisivut (koulutehtävä) kun ne esitetään torstaina. Juu oon taas tosi ajoissa liikkeellä. Olen mä sentäs aloittanut jo!

Tässä vielä kuva tuosta kyseisestä kerästä: alhaalla edessä! (Googlasin ja kävin läpi Novita-klubin neulomon ja huuto.netin ja missään ei oo...Huomenna soitan vielä Menitaan ja Novitan tehtaanmyymälään...muuten jää kaulaliina aika nysäksi)

98993.jpg