Mitenhän moni on ryyppäämässä tällä hetkellä? Sehän on tuikitavallista tässä maassa tähän aikaan perjantaina, varsinkin kun on helteinen kesä ja miljoona suomalaista lomalla. Noh minäpä suristelin äsken koneella ne verkkarit loppuun. (Sydän-paikat polvien kohdalle ja sisäsaumat takaisin kiinni). Sain inspiksen kun luin muiden käsityöblogeja ja lisäksi mietin miten paljon kaikkea on kesken ja tuo nyt oli niin helppo ja nopea juttukin. Olen tyytyväinen ja niistä tuli tosi kivat. (Onni onnettomuudessa että tyttö meni kaatumaan housuissa ja polveen tuli reikä koska muuten niistä ei olisi tullut noin hienot!) Kuvia tulee valitettavasti vasta ensiviikolla, kun kamera on mieheni matkassa mökillä (jonne minäkin suuntaan huomenna). Muutoin ei tähän aikaan voisi ommellakaan jos tytär olisi kotona nukkumassa kun kone on nykyään yläkerrassa vaatehuoneessa. Ihanaa näen suloinsen lapseni huomenna! Ei olla oltu koskaan näin pitkään erossa (4 yötä ja päivät siinä välissä). Onneksi on ollut töitä ja paljon tekemistä niin ei ole ehtinyt rypeä ikävissään.

Toivon tässä kunnonkin vähän kohoavan kun olen ruvennut pyöräilemään töihin. Tiistaina ja tänään. Jos vielä seuraavat kolme viikkoa jaksaisi vähintään sen pari kolme kertaa viikossa niin luulisi tekevän hyvää tälle normaalisti niin laiskalle liikkujalle. Matka on noin 10-15 km yhteen suuntaan. Kolme varttia meni tänä aamuna.

Onneksi tänään tuli laskujen lisäksi postissa myös jotain kivaakin: NOVITA! Tosi ihania malleja ja värejä. (Ei kuulosta kovin normaalilta/tervejärkiseltä lähes kolmenkymmenen asteen helteellä, tosin meillä on alakerrassa onneksi viileä, selailla syysneuleita...;-))

Anyway pitänee tästä painua pehkuihin, että jaksaa huomenna pakata ja matkustaa autossa ja olla pirteä ja taas äiti...niin ja vaimo :)