Mikä olisikaan paras keino rentoutua stressaavan ja rankan viikon jälkeen, johon on kuulunut tenttejä ja työhaastatteluita...? Noh, neulominen tietysti! Ei se kyllä jumissa oleviin niskoihin auta, mutta muuten melkein kaikkeen :) Olenkin viettänyt oikein extreme neulomis-viikonlopun (ainakin jos vertaa muihin tämän syksyn viikonloppuihin) ja silti olen ehtinyt myös tehdä ruokaa, nukkua, käydä synttäreillä yms.

Perjantaina Cittarista tarttui mukaan 200 g ihanaa turkoosia Teddyä. Ja jo eilen sain valmiiksi uusimman Novitan ohjeen nro 74 mukaisen kaulaliinan. Kuva alla.

230235.jpg

Sitten tein loppuun myös 7veikasta kesken jääneen tilaus-kaulaliinan. Valitettavasti siitä ei ole nyt kuvaa tarjolla, sillä aion purkaa päättelyn ja päättää uudestaan eri tavalla sillä siitä tuli liian löysä.
Eikä siinä vielä kaikki! Tänään iltapäivällä/alkuillasta tein ensimmäisen LAPASEN 15 VUOTEEN. Ohje löytyi Novitan kevään nuorisoextrasta otsikolla "yleispätevä lapasohje" tms. Valkoiset raidat olivat ihan omalisäys malliin, etteivät olisi ihan "tylsät". Lankana Seiskaveikka.
Eikös olekin hieno ensilapaseksi?! En oikein ymmärrä mikä siinä peukalossa oli niin pelottavaa, etten ole aiemmin yrittänyt tehdä. Tänään iski vain sellainen ahaa, että nyt mä sen teen. Mies oli ihan ihmeissään miten nopeasti mä sen väsäsin :)

230232.jpg

No, ettette pitäis mua ihan virtuoosina niin harmikseni pitänee mainita, että alla olevat sukat olen tehnyt liki vuosi sitten miehelleni joko syntymä- tai isänpäivälahjaksi. Kyllä ne näyttääkin vissiin vähän kuluneilta. Langasta en ole ihan varma mitä oli, mahdollisesti Seitsemän veljestä (mitäs muutakaan). Malli oma. Eli pientä kivaa palmikkoa ja kantapää ja jalkapohja sileää sekä myös kärki.

230231.jpg

Voi olla, että viimeistelen tänään yhden pipon, kun naapurin pikkutytöllä on joko huomenna tai torstaina synttärit. Jotenkin sellainen tuntuma, että ne oli huomenna. Kyseessä samanlainen tupsulakki kuin mitä olen aiemmin tehnyt oikein urakalla. Pitää vaan ommella valmiit tupsut kiinni...