Hyvää Juhannusta kaikille!
109303.jpg

Lupasin paljastaa jussina erään viikko sitten valmistuneen neuleen, joten tässä kuva siitä. Kuva on sen verran pienessä koossa, ettei näy kauhean hyvin, mutta tuossa edessä pitsin kohdalla on muutama kymmen valkoinen helmi. Lanka on puuvillaa ja malli oli Suuresta Käsityöstä. Käytin tosin eri lankaa kuin mitä ohjeessa oli.
109304.jpg

Tässä allekirjoittanut neulomassa rannalla maanantaina. Meidän likka läträsi koko ajan vedessä ja itku tuli kun piti lähteä kotiin päikkäreille. Oli niiiiiiin kivaa.
109302.jpg

Nyt on työn alla edelleen se kolmiohuivi (kuvassa rannalla). Lanka loppui vähän kesken ja kun en päässyt hakemaan lisää Menitasta (jos sitä olisi edes ollut siellä kun oli poistuva väri), niin ratkaisin ongelman virkkaamalla siihen eri värillä (edelleen kuitenkin Novitan Tahiti) reunusta. Jos silti tuntuu pieneltä niin menen hakemaan kolmatta ja neljättä väriä Tahitia ja teen oikein kauniin useammasta väristä koostuvan reunuksen :)

Sitten sain eilen ensimmäisen tilaukseni. Ystäväni siis tilaa minulta eräälle sukulaistytölleen kauniin juhlaboleron. Kuva löytyy alempaa kesäkuun kohdalla. (Sellainen vaaleanpunainen jossa valkoinen pörröreunus ja helmiä). Ja koska hän on ensimmäinen asiakkaani ja ystäväni hän sai ystävähinnan. Kerkesinkin jo eilen aloittaa ja tehdä 10 cm takakappaletta. Lupasin boleron valmiiksi ensi perjantaiksi niin ei tule stressiä/kiirettä. Cool! Tästähän se ura aukenee...hih. Noh ehkä sitten joskus sitten tulevaisuudessa voisi ihan oikeesti miettii jotain pientä bisnesmuotoista pientä kivaa harrastuspohjalta kuitenkin siinä sivussa...niinku. Noh nyt täytyy lopettaa kun väsyttää (ja myönnettäköön että jussin kunniaksi tuli otettua ihan pikkasen alkoholiakin tänään hyvän grilliruoan kanssa...nami!)