Blogissani on ollut hiljaista, pahoittelen. Tässä nyt pari valmistunutta juttua. Ensimmäisenä tummanpunainen kaulaliina, joka on neulottu Tango Fanilla. Ohje oli jossain lehdessä, mutta ihan simppeli 15 silmukkaa ja aina oikeeta niin pitkälle kuin huvittaa.

(EDIT: Poistin huivikuvan, mutta laitan uuden tilalle jossain vaiheessa)

Last but not least meillä on tänään valmistunut lastenpipo, joka sekin menee Pukin varastoon joulua odottamaan. Ohje oli uusimmassa Novitassa, mutta se oli aikuiselle miehelle. Käytin nelosen pyöröpuikkoa, kun ohjeessa käskettiin käyttä koon 5-6 sukkapuikkoja. Joten siitä tuli sitten lastenpipo. Lanka on Isoveli colori ja näyttää kuvassa paljon kirkkaammalta kuin mitä on. Mukailin ohjetta niin, että siitä tuli 2-3 vuotiaalle sopiva. Onneksi on tuo oma "malli" :) Ajattelin, että siihen olisi voinut tehdä vielä tupsun, mutta taitaa olla hyvä noin, vai mitä mieltä olette?

267278.jpg

Lisäksi olen viime aikoina aloittanut ison projektin: isäni tilasi minulta palmikkoneuletakin. Langat on jo hankittu ja noin 5 cm työstä valmiina. Menee kyllä vielä tovi ennen kuin valmistuu. Sitten olisi vielä paljon paljon muita kesken. Näin muuten viimeyönä unta, että oli jouluaatto ja paketoin kiireellä tekemiäni joululahjoja ja unessa oli paljon sellaisia, mitä olen oikeasti tehnyt.