Tässä vähän esiteltäviä uusia luomuksia. Osa on valmistunut jo viikkoja sitten, mutta en ole ehtinyt/jaksanut päivittää tänne. Pipo ja neuletakki ovat ihan lemppareita tällä hetkellä. Esikoiselle on myös valmistumassa samanlainen pipo, jos ei kerkiä kevät käyttöön niin sitten syksyllä. Noi viinipullon essut ovat jo löytäneet uudet kodit. Kuvasta ei oikein selviä mittasuhteet, sillä oliiviöljypullo, jota käytin kuvausrekvisiittana oli vain 0,5 litraa ja viinpullot ovat yleensä 0,75.

Hmmm...Vuodatuksessa on nyt jotain häikkää eikä kuvagalleria suostu näyttämään kuvia (muuta kuin 5 vanhaa kuvaa), joten täytyy tulla lisäämään myöhemmin. Harmi.

- - - - - - - - - - - - - - - -

No nyt näkyy kuvat taas, joten olkaapa hyvät:

1487826.jpg

Pipon ohje löytyi Yhteishyvä-lehdestä, muuntelin sitä mm värit ja tein pipon pyörönä. Takin neulomisen aloitin vuosi sitten yhdelle poikavauvalle, mutta se vaan jotenkin jäi. Ohje on Suuresta Käsityölehdestä, mutta myös muunneltu. Tein helmineuletta kaulukseen yms kun ohjeessa piti olla aina oikein. Lisäksi takki oli ohjeessa raidallinen. Pipon langat ovat Samos ja Palma, takki on neulottu kokonaan Sirdar Snuglyllä. Ihanat elefanttinapit ovat Kangastukusta.

1487832.jpg

Lähikuvaa...

1487852.jpg

Nämä essut on ommeltu oman mallin/kaavan mukaan, kanttinauhaa menee ihan hirveästi! Tein aikoinaan joululahjoiksi jouluaiheisista kankaista tämmöisiä. Settiin kuului lisäksi patalappu.

1487836.jpg

Nämä ihanat kukat sain syntymäpäivälahjaksi melkein kuukausi sitten, eivät ole enää elossa. Mieheni on paljon parempi kuvaaja kuin minä!