Slipoverista suivaantuneena otin tänään töihin mukaan pari keskeneräistä työtä. Toinen on samanlainen teepannun myssy kuin yhdessä kuvassa ihan alhaalla (tässä on vaan eri värit). Valmiina se on tosi ihana, mielestäni vaan ehkä vähän tylsä neulottava, mutta tulee lahjaksi ja tiedän, että henkilö ilahtuu niin täytyy skarpata ja tehdä valmiiksi. Sitten on lila virkattu kesähattu yhdelle ystävälle, siitä puuttuu ihan vaan muutama kerros ja viimeistely. Lankana Kotiväki. En vain löydä pientä 2mm virkkuukoukkuani. Noh kaipa se jossain on.

Sitten siellä keskeneräisten korissa on vielä se harmaa villapaita, josta myös kuva tuolla ihan alhaalla kesäkuun kohdalla. Siinä täytyisi tehdä vaan toinen hiha. Sitten on myös yhdet keskeneräiset sukat, joista toinen kappale jäänyt puoleenväliin. Niin ja lähes valmis hartiahuivi, johon pitäisi virkata vähän reunusta Tahitilla.

Äkkiä laskettuna ainakin viisi neule/virkkuutyötä. Niin ja se slipoverikin kaipaa vielä toisen kädentien viimeistelyn (6krs joustinta + lankojen päättely). Eli okei ainakin kuusi työtä. Lisäksi yhdessä laatikossa on parikolme lähes valmista tupsupipoa (samanlaisia kuin kuvassa tuolla alhaalla) ja ne pitäisi päätellä ja ommella tupsut kiinni. Hmmm....

En ehkä halua ajatellakaan mitä kaikkia ompelutöitä on kesken. Yksi lapsen päiväpeitto, lammas-pehmo, lierihattu tytölle (ei taida ehtiä täksi kesäksi ellen tsemppaa ja ensikesänä ei taida mahtua tai jospa...)...nyt ei muistu muuta mieleen, mutta ei ne takuulla tossa kaikki oo. Olen tässä päättänyt etten aloita mitään uutta ennenkuin olen saanut edes osan noista päätökseen.