Ei sitten lennetakaan tanaan....kaikki varmaan on kuullukin tilanteen uutisista. Eli lento on peruttu ja "lomaillaan" taalla muutama paiva pidempaan. Semmosta. Kaytiin kaantymassa kentalla (Heathrow) oli aika kaaosta. Jonotettiin muutama tunti ja kukaan ei osannut kertoa mitaan, kunnes lopulta tiskilla kerrottiin, et meidan lento oli peruttu.

- - - - - - - - - - - - - - -

Uudet lennot on varattu huomisillaksi ja toivotaan ja rukoillaan parasta, etta kaikki menee hyvin. Ei taa viivastys kylla yhtaan haitannut kun ei onneksi tarvitse heti menna toihin tms. Oli ihan kiva saada yksi lomapaiva lisaa :)

Kaytiin siskon kanssa viela vahan shoppaamassa ja yritin ettia neulontalehtea jonka piti ilmestya tanaan, kun siina olisi kiva ohje neulotusta oravasta. (Tyttareni tykkaa oravista ihan alyttomasti ja niita nakee paivittain meilla kotona). Mutta noissa lahikaupoissa ei missaan ollut mitaan neulelehtia. Yhdessa News Agentissa oli kylla ihan taatusti kaikki olemassa olevat "miestenlehdet" ja kaikki juorulehdet, mutta ei noita. Olin kylla huomannut jo aiemmin, etta niita on tosi vaikea loytaa. Eilen Doverista satuin loytamaan kaksi eri lehtea, joista olen tosi iloinen. Voi olla, etta toisen niista saa salainen neuleystavani :)

Taalla Englannissa on kans tosi paljon alyttoman hyvia kirppareita. Ne on aina jotain hyvantekevaisyys-juttuja esim "Pets in need of vets", "Age concern", pelastusarmeija, "British heart foundation" yms. Sielta loytaa tosi hyvia vaatteita ainakin lasten ja naisten. Hintataso vaihtelee ihan pikkasen, mutta hyvaan tarkoitukseen menevasta maksaa mielellaan vahan enemman. Sielta loytyy ihan merkkitavaraa. Esimerkiksi siskoni osti tanaan aidon Burberryn kasilaukun ja se maksoi puolitoista puntaa. On tullut ostettua paljon kivoja vaatteita noista ja jos asuisin taalla niin ostaisin sielta enemman ku tavallisista kaupoista kun sielta loytyy esim tosi hienoja ja uudenveroisia juhlavaatteita. Mutta nyt taytyy menna...