107516.jpg

Tässä aivan uusin aikaansaannokseni ja taitoni :) En ehtinyt ommella toista silmää enää, kun lapsi heräsi päikkäreiltä ja mies alkoi grillaamaan ja tarvitsi apua. Olen melkoisen tyytyväinen tuotokseeni. Pehmot on aivan uusi aluevaltaus (jota ei ole vielä edes vallattu). Mutta hyvä alkuhan tämä on. Tänään pyöräiltiin tytön kanssa Eurokankaaseen ostamaan tekoturkista, huopaa ja iso pussillinen vanua. Sitten piti vielä käydä Sinooperissa silmiä metsästämässä. Vasta kotona huomasin, että toinen silmä on viallinen. Noh ehkä se on tavallaan lutusta, että pehmolla on toinen silmä vähän "pipi". Ostin kyllä muitakin silmiä, mutta ne ovat liian pieniä joten nuo saavat kelvata.

Mistähän johtuu, että kaikissa ohjeissa on AINA puutteita tai virheitä? Tänäänkin sain tuon pään kimpussa tuskastella, että miten ne korvat oikein ommellaan kiinni, kun oli jätetty kertomatta/merkkaamatta, että pääosaan tulee halkio, johon korva ommellaan. Onneksi Luoja on suonut pikkasen päättelytaitoa ja käsityötaitoa, että osaan soveltaa. Ohjeessa kyllä mainittiin, että ompele halkioon, mutta siis kaavoissa tms ei ollut mitään mainintaa/merkintää. Näppäränä tyttönä sitten vain leikkasin saksilla korvan kokoiset halkiot :) On se ihan hyvä noin. Tuntuu vaan, että ne virheet/puutteet on sääntö eikä poikkeus kaikissa käsityöohjeissa oli sitten kyse neulomisesta tai mistä vaan....

Sain sen mystery-neuleenkin valmiiksi helmiä myöten sunnuntaina. Vielä pitää prässätä ja ommella kiinni oma ompelumerkki. Juhannuksena paljastan sen. Sitten se kolmiohuivikin on tosi hyvässä vauhdissa, ainoo vaan viimeinen kerä menossa ja vähän jänskättää että riittääkö...samaten saa nähdä riittääkö puikkotila kun alkaa olla aika paljon silmukoita. Siitä en ole vain saanut aikaiseksi ottaa kuvia, kyllä tässä jossain vaiheessa taas...Mutta mutta täytyy lopetella kun pitäis tyttö laittaa nukkumaan jne.