...on langan nimi, jolla olen pyöröpuikot sauhuten tänään neulonut. Jotain aika vanhaa Pirtan lankaa mitä ei varmaan tehdäkään enää...harmi. Valitettavasti en voi enempää paljastaa käsillä olevasta tänään aloittamastani työstä, koska on olemassa mahdollisuus, että lahjan saaja lukee tätä.

Olen saanut ihan kivasti aikaiseksi viimepäivinä :) Eilen (olihan se eilinen?) sain valmiiksi ystävättäreni pussukan ja siitä tuli tosi kiva. En taidakaan virkata siihen sitä kukkaa koristeeksi, kun satiininauha ja eri värinen yläosa tekevät siitä täydellisen ja kukka olisi jo liikaa. Laitan kuvia kunhan kerkiän...kamera oli miehellä tänään reissussa mukana ja nyt siitä on akkukin mennyt, joten siirtynee ainakin huomiseen.

Vähän vielä harmittaa juttu nimeltä JÄTTIvillapaita. Kyseessä siis se villapaita josta jo kerroin. Siskon poika on kaksivuotias ja nyt kun kasailin kappaleita kokoon ja neuloin kaulusta yms (toinen hiha vielä tekemättä ja toinen kiinnittämättä) ja kokeilin omalle tytölleni, niin se on aivan liian iso.. :( Ajattelin aiemmin, että se olisi vain vähän reilu, mutta se menisi aikaisintaan parin vuoden päästä. Täytyy varmaan keksiä kundille jotain muuta kivaa, kun synttärit olivat jo (ei vaan olla nähty kun asuvat kauempana ja ollut kaikkea muuta ohjelmaa puolin sun toisin).