Joulu tuli ja meni todella nopeasti. Ehdin nautiskella 1,5 viikon joululomasta (ainakin ajatuksen tasolla) kunnes tajusin, että jo tiistaina (ylihuomenna) alkaa työharjoittelu. Odotan sitä kyllä ihan innolla, mutta kieltämättä vähän myös jännittää. Vaikkakin on tosi ihanaa päästä töihin rankan opiskelun täyteisen syksyn jälkeen. Varsinkin kun kyseessä on vielä melko jännittävä työpaikka :)

Joulukuukin on ollut vielä niin kiireinen, etten ole pahemmin ehtinyt päivitellä blogiani. (Eikä ole ollut kauheasti päivitettävää) Opiskelut loppuivat 15. päivä, jonka jälkeen alkoi 5 päivän työputki Postin joulukorttilajittelussa ja sen jälkeen olikin kova kiire tehdä viimeiset lahjaostokset, joulun ruokaostokset ja koristelut ja siivoukset. Meillä oli nyt ensimmäistä kertaa oikea kuusi ja olimme myös ensimmäistä kertaa joulun KOTONA. Mikä oli tosi ihanaa ei tarvinnut reissata ympäriinsä vaan sai viettää joulua omilla ehdoillaan. Aattona meillä oli syömässä ja lahjoja avaamassa mieheni toinen sisko ja hänen poikansa. Joulupäivänä kylään tulivat perheeni ja jatkettiin syömistä ja lahjojen avaamista...:)

Kaikki meni siis ihan hyvin paitsi, että pikku tyttömme tuli kipeäksi ja aaton ja joulupäivän välisenä yönä nousi korkea kuume. Sitä oli vielä seuraavanakin yönä ja nyt mennään kovan yskän ja nuhan kanssa. Lapsi ei ole sairastellut lainkaan syksyn aikana altistuessaan ensimmäistä kertaa elämässään päiväkodin pöpöille. Tunnollisesti sitten vasta lomalla! Flunssa on vähän tarttunut myös allekirjoittaneeseen, mutta näyttää siltä, että selviän tästä nuhalla ja kurkkukivulla. Toivottavasti vähän helpottaisi tiistaihin mennessä.

Kuvia on tulossa kyllä, mutta vasta kun saan aikaiseksi mennä yläkerran/miehen koneelle etsimään niitä ja lisäksi JYV-kuva pitäisin siirtää kamerasta koneeseen.

Uusia valmistuneita neuleita ei ole vielä esitellä, taisin yhden pipon tehdä jota en ole kuvannut ja puikoilla on nyt pienen pojan neule, ja jo ensimmäinen hiha menossa, ei kuitenkaan valmistu ennen ensi vuotta.

Pidemmittä puheitta HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE LUKIJOILLE!