1438016.jpg

Ajattelin, että nyt voisin vihdoin ja viimein, kun vahinko on jo tapahtunut, tuoda tämän valokuvalaatikon pohjalta päivänvaloon. Nyt minua ei voida ainakaan syyttää viime aikojen tapahtumista. Ja koska tästä on jo melkein kymmenen vuotta niin eiköhän rikos ole jo vanhentunut.

Sanotaan, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Voisi siis ajatella, että tämä kuva kertoo enemmän kuin sen naisen kaikki tekstiviestit yhteensä. Tokkopa niissä oli edes tuhatta sanaa, olivat aika lyhyitä, ainakin ne kaksi, jotka luin iltapäivälehden kannesta. Lisäksi julkaisen tämän omalla sivustollani, Hymyssäsuin enkä jonkin lehden palstalla, niin tietää Hänkin ettei motiivinani ole raha.

Niin...oli siis vuosi 1998 (muistaakseni) minä olin 18 ja Hänen on täytynyt olla 50 nykytiedon valossa. Jouduin kyllä hetken miettimään olinko 17 vai 18...minäs vuonna Mika Häkkinen voittikaan "Vuoden urheilija"-tittelin? Se nimittäin ratkaisee olinko täysi-ikäinen vai en. Olimme myös kumpikin tahoillamme varattuja. (Anteeksi Nti V.M. Patteri Kohakka) Suhde oli kyllä lyhyt, mutta sitäkin  merkityksellisempi ja muisto siitä säilyy ainiaan verkossa. (Ellei kuvan lähioikeuksien haltija pyydä minua poistamaan kuvaa).

- - - - - - - - - - - - - - - -

Muihin aiheisiin...viimeisestä lauseesta voinee päätellä, että olen viime päivinä omistautunut immateriaalioikeuksien opiskelulle ;) Vähän muutakin ajateltavaa kuin imetys ja kakkavaipat. Lisäksi viimepäivinä on harrastettu ahkerasti käsitöitä, sekä ompelukone että puikot ovat saaneet kyytiä. Paljon kuvamateriaalia tulossa seuraavan viikon sisään. Nyt täytyy lopettaa ja alkaa hoidella esikoista nukkumaan ja pienempi tahtoo maitoa ja puhtaan vaipan.