Ja kuinkas sitten kävikään...heti kun sain edellisen työn pääteltyä loppuun asti (helmiä pitäis vielä ommella muutoin on valmis) niin kävin heti puikot sauhuten kiinni uuteen projektiin. Mieskin hokee koko ajan, että olen ihan koukussa, joilloin korjaan että empäs kuin puikoissa :) Virkkaajalle sopis toi koukussa ilmaisu hyvin. Heh.

Tää uusi projekti on kolmiohuivi, johon kuuluisi vielä pitsireunus, mutta saa nähdä teenkö sitä kun muutenkin teen aivan ohjen vieriestä. Inspiraation lähteen löysin siis (yllätys yllätys) Suuresta Käsityöstä. Taitaa olla uusin numero, eli kesä/heinäkuu. Sellainen kolmiohuivi (ohjeista nro 1). Neulotaan aina oikeeta ja joka toinen kerros lisätään molemmissa päissä langankierrolla. Ohjeessa oli jotain Alpacaa ja jotain muuta. Mutta käytän tuota vaalean vihreää (mintunvihreä?) Tahitia, joka näkyy tuolla sivun alimmissa kuvissa. Teen langankierron joka kerroksen alussa kolmannen silmukan jälkeen. Molempiin reunoihin tulee tosi kauniit reikäjonot :) Toivottavasti mun langat riittää, toinen kerä menossa ja niitä on yhteensä neljä! Sitten on yksi erivärinen jolla ajattelin ehkä virkata jonkin moisen reunuksen. Huivi tulee lahjaksi mummolleni jonka näen pitkästä aikaa elokuussa kun matkustamme isovanhempiani tapaamaan.

Nyt ei ole valitettavasti kuvia. (Olen ollut laiska kuvaamaan) Mutta kukapa tämmöisellä helteellä jaksaa kauheesti tehdä muuta ku olla ulkona ja pyöräillä jne. Tänään on tullutkin pyöräiltyä niin, että on pohkeet tosi hellinä. Ja aamupäivällä oltiin likan kanssa anopin luona syömässä murikka-lettuja nam!

Pahoittelen mikäli teksti sisältää paljon kirjoitusvirehtiä, se johtuu siitä että istun pitkällä koneelta enkä oikein näe kunnolla kun on huono näkö ja silmälasit alakerrassa. Nyt voisinkin mennä suihkuun pesasemaan aurinkorasvat pois ja sitten käpertyä sänkyyn tai sohvannurkkaan neulomaan....adios!