Sekä mies että tytär ovat kipeitä. Tottakai. Tytöllä oli äsken mitatessa tasan 40'C kuumetta. Laitoin hänelle supon ja aika tyytyväisenä meni nukkumaan. Siis ihan halusi mennä nukkumaan. Miten ne voikaan olla niin helppoja hoidettavia kipeenä? Näin ei tietenkään saisi ajatella. Noh, onneksi meillä sairastetaan harvoin. Eihän se kivaa oo kun toinen kärsii ja palelee ja ruoka ei maistu. Mutta on se mukavaa vaihtelua kun lapsi on rauhallinen ja viihtyy sylissä. Voisi olla samanlainen terveenäkin joskus :)

Olenkin saanut neulottua ahkerasti tänään. Se salaperäinen lahja on edistynyt ja aloitin myös jättivillapaidan toisen hihan. Aion tehdä sen loppuun, vaikka onkin liian iso. Saa sitten myöhemmin tai annan jollekin muulle, joka on vähän isompi. Onneksi mulla on yksi pojalle sopiva ompelu-juttu tuolla kesken (joulusta asti) voisin sen surauttaa koneella tässä valmiiksi joku päivä. Pitää vaan ostaa metri-puolitoista yksiväristä kangasta Eurokankaasta. Kaikki muut tarvikkeet löytyykin. Saa sitten sen syntymäpäivälahjaksi ja jotain muuta pientä kivaa, seuraavan kerran kun nähdään. Mitä tästä opimmekaan:...pitäisi AINA muistaa ja jaksaa se mallitilkku neuloa, vaikka kuinka laiskottaa ja ajattelee, että kyllä tästä ihan hyvä tulee.

Olen viime päivinä surffaillut netissä tutkiskelemassa muiden käsityöblogeja sekä suomalaisten että ulkomaalaisten. Huomaa aika hyvin, mitkä on ns "muotijuttuja" neulepiireissä :) Esim. se "they call them pirates" pipo, jaywalker-sukat ja sit kanssa paljon kaikkia huiveja ja svetareita yms. Ihme ettei tästä "ilmiöstä" oo kirjotettu missään lehdessä :) Ja huomasin kanssa miten out mä oon näissä asioissa :( Melkein iskee stressi. KAIKKI muut on tilannu Kool Aid:ia ja värjäilee villaa tms niillä (vaik eiks se oo joku mehu-systeemi?!), kaikilla muilla on Stich n' bitch, Last minute knitted gifts, Weekend knitting yms....eli mulla on kyllä paljon kaulaa kurottavana jos meinaan olla yhtä pätevä. Noh tulee mulle sentään Novita ja uutena tilasin Suuri Käsityön tossa muutama päivä sitten kun oli niin halpa. Vitsi vain kolmekymppiä 9  lehteä! (Sain touko + kesä/heinäkuun nrot mukaan ja lisäks tulee 6+1 lehteä).  Miten tää kuulostaakin mainokselta!? (En siis saa tuosta edellisestä mitään palkkaa :)) Pitäis muistaa palauttaa noi neule- ja ompelukirjat huomenna kirjastoon...tuli vaan mieleen.

Otin tänään alkuillasta vähän kuvia noista mun aikaansaannoksista ja meneillään olevista tekeleistä. Käyn laittamassa ne tänne heti kun saan kameran piuhan koneeseen kiinni.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vähän myöhemmin (kun netti tilttas yms kivaa).

Tässä tulee nyt niitä kuvia, mitä tossa lupasin.

101321.jpg
Tässä se lahja pussukka + sisältö

101332.jpg
Tällaiset kankaat tarttuivat mukaan kun viimeksi kävin Eurokankaassa.
Ylempi on strech samettia ja alempi fleeceä.

101336.jpg
Se harmaita hiuksia tuottanut liian suuri villapaita.
Toinen hiha on nyt aloitettu.
Oikea olkapää on myös vielä
kesken. Siihen tulee nappikiinnitys. Lanka on Kaleva(la?).