Sen verran ilmoittelen itsestäni, että musta ei varmaan kuulu mitään vähään aikaan kun lähdetään huomenna Englantiin ja viivytään siellä 10 päivää. Tarkoitus olis matkan aikana myöskin tarkastaa millaiset lankatarjonnat sieltä löytyy ja onko halvempaa kuin esim. Menitassa. Niin sitten täytyykin raahata matkalaukullinen lankaa (=yarn) kotiin...I wish. Noh mutta muutama kerä ainakin :) Kauhean aikainen herätys tiedossa. Ja senkin tietää kokemuksesta, ettei kuitenkaan saa unta yöllä kun jännittää niin sit on ihan tosi tosi väsynyt. Nyt jännittää vähän sekin kun tyttö kaksivuotiaana tajuaa jo paljon enemmän kuin viimeksi ollessaan 7-8 kk. Ja on varmasti hänelle aika jänskä ja uusi ja mielenkiintoinen kokemus. Outo paikka, kieli ja ihmiset...onneksi on osan ihmisistä nähnyt ihan juuri muutama kuukausi sitten ettei tule kauheeta kulttuurishokkia. Ei kuitenkaan voi siitä ekasta matkasta muistaa mitään.

Ollaan ihan hullun lailla pesty pyykkiä koko viikonloppu ja pakkaamiset vielä pikkusen kesken. Sitten täytyy vissiin vielä muistutella miestä muutamaan otteeseen noista teknisistä jutuista kuten adapterista. Lähinnä puhelimen latausta ajatellen. Jos olisi Nokia tällä hetkellä käytössä niin antaisin koko adaptorin (en oo varma onko se o:lla vai e:llä ja siksi käytän molempia kirjoitusasuja, että tulee edes kerran oikein), kun niitä löytyy sieltä ystäviltä ja sukulaisilta ja Nokian laturit käy kaikkiin saman merkin matkapuhelimiin. Mutta kun mulla nyt sattuu olemaan toi Siemens. Noh hätätapauksessa voin aina siirtää puhelut miehen kännyyn. Täytyy myös pitää peukkuja, että yöllä ei sada kun on pyykkiä ulkona kuivumassa. Olis vielä vaikka mitä tekemistä. Pitää tyhjentää lompakko kuiteista, valita käsilaukku, pakata passit yms ja rahat tietty. Sattuu olemaan muutamia puntia ja pennyjä (eli paljon hiluja) edellisestä reissusta silloin puolitoista vuotta sitten.

Sain tänään myös sen "kolmiohuivin" valmiiksi. Oli vähän pakko, kun annan sen mummolleni. Ompelin siihen vielä helmiä. En ole ihan tyytyväinen tuotokseen, mutta eipä ole aikaa tehdä mitään muuta/purkaa ja korjata. Uskon kyllä, että hän (käsityöihmisenä, tosin ei pysty itse enää oikein tekemään) arvostaa sitä ja tulee iloiseksi. Serkulleni ostin Iittalan koboltinsinisiä verna viinilaseja 2 kpl. Olen antanut hänelle niitä aiemminkin, joten nyt on sitten neljän setti. Hänen pojalleen ostimme BR-lelusta vähän tuliaisia. Sitten viemme suomalaista suklaata ja olutta. (Setäni ja toinen serkkuni arvostava olutta). Niin ja yksi paketti vihreitä kuuliakin tuli matkaan varmuuden vuoksi, jos vieraillaan jossain.

Niin ja sain muuten työpaikan kautta (jossa olin siis kuukauden töissä, olen ollut samassa paikassa aiemminkin) käsityötilauksen! Teen miehelle kaulaliinan. Valkkasin langaksi ihanaa Seiska Veikan tummansinistä (vähän sellasta öljyisen väristä) syksyn uusista väreistä. Teen ihan perus joustetta 1 oikein 1 nurin. Ja 52:lla silmukalla.

Viime viikolla tuli hamstrattua ale-lankoja oikein sylintäydeltä. Citymarketissa myytiin Malibua, Samos:ta, Tennessee:tä yms €urolla kerä! Ja ilokseni huomasin kotona, että ne Malibu:t ovat 100 g:n keriä eikä 50 g niinkuin epähuomiossa katsoin. niistä saa tehtyä jonkun topin tms kivaa.

Mutta nyt on pakko lähteä jatkamaan...ai niin joo minäkin osallistuin siihen -jutskaan ja olen aivan innoissani. Harmittaa, etten ehtinyt lukea minulle osoitetun ystävän blogia vielä kunnolla (noh matkan jälkeen voin paneutua siihen). Saihan siitä kyselykaavakkeesta jonkinmoista kuvaa onneksi. Ja oma Salainen Neuleystävä 2006minulle salainen ystävä ilmoittelikin jo näköjään itsestään kommentissa :) Yritin eilen laittaa tälle sivustolle sitä -logoa, mutta en onnistunut kun oli eri tyyppiä kuin mitä tänne vuodatuksen galleriaan voi ladata ja nyt en ehdikään joten sekin jää tehtäväksi reissun jälkeen....