I hope you visit my blog and catch this note as my thank you card will take a little longer by snail mail. I have some good news and some bad news. Good news first! I was very happy to receive your parcel on Tuesday the 25th March. The bad news is, it spent a month at our local post office as I never received the first notice a month a go about the packet. The second notice came on Tuesday and I rushed to get the packet. So the lovely cardigan you made is a bit short :(
Here are some pictures. A huge thank you and hug to you and Keira. I have not forgotten you as you maybe thinking at the moment. I also really love the "foot rattlers"!!!



1412483.jpg

1412475.jpg

Ja sitten päivän muihin aiheisiin...
Mulla on tänään synttärit ja täytän 28 vee. Ihanalta mieheltäni sain onnittelutekstarin, että näytän yhä 20-vuotiaalta :) Ja tekstareita ja puheluita on tullut tänä aamuna ihanasti. En ole paljon muuta ehtinyt tehdäkään kuin vastailla. Tuntee itsensä ihan kuninkaalliseksi. Eilinen vierailu kosmetologilla myös piristi. Oli pakko tehdä jotain tälle "kotiäiti-lookille" ja synttäreiden kunniaksi satsasin vähän pärstääni. Kulmat ja ripset. Ja ostin lisäksi Cliniq:in meikkivoiteen. Sovitaan, että se oli lahja kuopukselta :) Sitten kun saisi tälle suklaa-keksi-kakku-karkit -addiktiolle tehtyä vielä jotain, niin voisi iho näyttää jo luonnostaankin paremmalta.

Muita ihania uutisia on myös tullut lähipäivinä: yksi ystäväni on sairaalassa, mutta voi jo paremmin ja hän kuulosti terveeltä ja pirteältä puhelimessa tänään :) Lisäksi vakavasti sairaana ollut lähiperheen jäsen on myös tervehtymään päin (oli pari viikkoa sitten teho-osastolla ja lisäksi kytkettynä hengityslaitteeseen ja tilanne oli todella vakava ja nyt saattaa päästä kohta kotiin!!!).

Ja ulkona paistoi ainakin hetki sitten kevät aurinko takapihan hangelle. Mitenköhän pitkään tämä takatalvi vielä kestää?

Ristiäiäisiin on enää muutamia viikkoja ja ostin vauvalle kastemekon alle valkoisen hihattoman bodyn sekä ale-tangolta ihanan pehmeän valkoisen neuletakin, ettei tule kastemekossa kylmä. Esikoinen tarvitsee vielä sukkahousut, mies kravatin ja hänen pukunsa prässäyksen ja omaa vaatetustani en ole ehtinyt miettiäkään. Kampaajallakin pitäisi käydä lähiviikkoina. Sitten meille tulee ihana vieras viikoksi ulkomailta asti, joka on myös yksi lapsen tulevista kummeista, joten tekemistä kyllä riittää!