Pahoitteluni, mutta tässä lähes kuukauden myöhässä niitä joulu- ja JYV-kuvia.

354711.jpg
Tällainen ihana sisältö löytyi jouluvaihtoystäväni paketista. Avasin itse paketin (en siis joulupaperia kuitenkaan) kun paketti tuli ja huomasin, että paperi oli hajonnut postin kuljetuksessa. Ettei kiusaus olisi käynyt liian suureksi pyysin miestäni paketoimaan lahjan uudestaan jouluksi. Kuvasta puuttuu suklaa, arvannette miksi :) Kiitokset Saanalle!

354718.jpg
Tytsän ensimmäisistä joulujuhlista. Tämä asu kuului Lucia-esitykseen. Päähän laitettiin vielä samanlainen nauha kuin vyötäröllä. Valitettavasti kameran akku simahti eikä saatu kuin muutama kuva.

354719.jpg
Kotoa jouluaattona vieraita odotellessa. Eikös olekin ihana puku? (Ihan kaupasta vaan) Taustalla näkyy meidän joulukuusi.

Nää viimeiset kolme viikkoa on olleet tosi kiireisiä. Olen ollut siis työharjoittelussa (jossa viihdyn hyvin), mutta iltaisin jää enää niin vähän aikaa mihinkään etten ole edes koskenut kutimeen. Menossa on tällä hetkellä ystävän vauvalle sinisestä sirdar snugglystä neuletakki. Toinen hiha jo menossa, toivottavasti saan sen valmiiksi ennen kuin pikkukundi kasvaa. Koko on todella reilu 62-68. Aika vaan tuppaa menemään niin nopeasti, että pahimmassa tapauksessa en ehdi. Pitäis ottaa itseään niskasta kiinni vaan.