Kerrankin mulla on täällä (pitkästä aikaa) jotain valmista esiteltävää! Jännä juttu sinänsä, kun ensi viikolla on kolme tenttiä, miten sitä onkaan ehtinyt ja jaksanut neuloa :)

Noh, tuohon huiviin ei nyt niin kauheasti onneksi kulunut aikaa. Ihmeen nopeasti syntyy valmista kun tekee paksusta langasta koon 10 puikoilla. Kävin perjantaina hakemassa Menitasta varaamani langat ja lisäksi "karkkikaupasta" tarttui mukaani vähän kaikkea muutakin kivaa. Tarkkasilmäinen huomaa, että olen useamman kuukauden keräillyt sinistä Sirdaria ja tota Palmaa...Melkein joka kerta kun käyn kyseisessä liikkeessä, ostan sieltä yhden kerän Sirdarin Snugglyä. Olen vähän pihi (ja köyhä opiskelija) niin ostan pääasiassa edullisisa lankoja, ja kun tuo nimenomainen (ihanan pehmeä) lankamerkki maksaa sen 3-4 €/50 g. Kohta mulla on kasassa tarpeeksi, että voin tehdä tytölle jonkun ihanan boleron tai neuletakin. No joo eli sitten asiaan...sain tuon kaulahuivin valmiiksi tänään. Lankaa kului 200 g (Carnival) ja mulle jäi vielä yksi kerä josta voisi tehdä pipon tms. Ja tein pienet reunukset huivin päihin Tango Fanilla, kun tuo tummanpunainen sopii niin hyvin. (Sain sitä toissa viikolla aika moisen läjän).

Lisäksi blogiini on luvassa kuvia siitä slipoverista, jonka neuloin heinäkuussa, jonka epäonnistumisesta tein suuren numeron (ainakin siviilielämässäni). Siitä siis tuli aivan liian iso ja sitten se vaihtoi omistajaa ja vähän unohtui ja...noh jokatapauksessa, heti kun saan kuvat s-postilla niin laitan ne tänne.

Mutta sen suuremmitta puheitta esittelyssä ystävälleni C:lle syntymäpäivälahjaksi tekemäni kaulaliina: (Olimme eilen ostoksilla ja neuvoin häntä ostamaan punertavan sävyiset sormikkaat, kun siis olimme molemmat sormikkaita ostamassa mm. Muutaman viikon päästä hänelle selviää syy siihen :))

220206.jpg
Tässä huivi siis allekirjoittaneen kaulassa. Valitettavasti en voi paljastaa mistä sain idean ja miten neuloin huivin ennen kuin salaiset neuleystävät paljastuvat toisilleen. Eli joskus marraskuussa palataan siihen.


220204.jpg
Kuvassa huivin lisäksi vähän niitä ihanuuksia, mitä tarttui mukaan lankaliikkeestä. Carnivalia ostin kaksi kerää joista toinen on puolikkaan kaulahuivin muodossa. Tuo "puikkokotelo" vai miksikä sitä nyt kutsutaan tuli lehden mukana kaupanpäällisenä, josta lisää seuraavan kuvan alla...

220205.jpg
Lähiaikojen ihanuuksia! Novita taisi tulla torstaina (vai keskiviikkona?), SK mulle tuleekin ja tilasin myös tuon neulenumeron ja vasemmassa yläkulmassa Simply Knitting, jonka löysin akateemisesta ja lehden mukana tuli siis tuo kankainen puikkojen säilytys jutska.


Meillä oli koulussa yhdessä kurssissa pieni projekti, jossa piti tehdä pienet nettisivut, joten jos ketään kiinnostaa niin tänne voi mennä kurkkimaan. Liittyy siis neulomiseen ja noi on tosi simppelit yhdessä päivässä tehdyt, html:ää käyttäen.

Mutta eipä tässä tällä kertaa enempiä...pitääpi mennä opiskelemaan markkinointia ja ranskaa....